CNC Draaier – Frezer

Voor een opdrachtgever in Maastricht zijn wij op zoek naar een CNC draaier – frezer voor 38 uur per week.

Als Allround CNC draaier-frezer draag jij een belangrijke bijdrage aan de productie. In de voorbewerkingshal staan bijna alle machines die je kunt bedenken om kwalitatief zeer hoogstaande deelproducten op te leveren. Na de verschillende voorbewerkingen gaan deze delen naar de lasafdeling waar deze worden samengesteld en veelal door een robot worden gelast. Het is dus van groot belang dat jij goede producten aanlevert bij je collega!

Er wordt gewerkt met een aantal verschillende types CNC draai en freesmachines waarmee men bijna alles kan maken. Je leert door de tijd om deze bijna allemaal zelfstandig te bedienen en er productie op te draaien, zo kun jij nieuwe dingen blijven leren en blijft de organisatie flexibel!

We zoeken een (ervaren) medewerker die kritisch is op zijn eigen werk en nadenkt over hoe hij zijn werk het best en snelst kan uitvoeren. Je hebt interesse in techniek, de toepassing van het door jouw gemaakte werk, bent een teamplayer, houdt van een positieve sfeer en neemt iets van een collega aan om samen verder te komen.

Belangrijkste taken/verantwoordelijkheden in de functie

  • Lezen van werkopdrachten, instructies en bijbehorende tekeningen;
  • Het omstellen, programmeren en instellen (eerste productcontrole) van machines;
  • Het uitvoeren van tussentijdse- en eindcontroles op maatvoering en kwaliteit;
  • Het vroegtijdig signaleren van slijtage en mankementen aan de machines waaraan je werkt om de productie door te laten gaan en kwalitatieve producten te maken;
  • Het afronden van je werkorder, communiceren met je voorman en een nieuwe opdracht uitvoeren.

Dit ben jij in een notendop:

Het is een beetje ouderwets om afgeronde opleidingen of diploma’s te vragen. Wij willen je de kans geven om je interesse te tonen en je leergierig op te stellen en deze functie te willen leren! Natuurlijk is het een voordeel als je een opleiding hebt gevolgd waarmee je CNC kunt programmeren (Fanuc) en werkervaring hebt, maar ook je persoonlijkheid en houding zijn voor ons erg belangrijk!

Dit krijg je ervoor terug:

• Een 38 urige werkweek in dagdienst met fijne collega’s;
• Goede arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris;

• Veel vrijheid in het doen van je werk;
• De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.

Is deze vacature helemaal jouw ding?

Aarzel niet en solliciteer direct via de button. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen!