Elektromonteur

Voor een opdrachtgever in Zuid Limburg zoeken we een elektromonteur voor 40 uur per week. Voor deze vacature zoeken we een ervaren elektromonteur, maar ook een assistent monteur of leerling wordt uitgenodigd om op deze vacature te reageren.

Dit zijn jouw taken tijdens een werkdag:

In de functie elektromonteur ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden zoals het aanleggen en installeren van elektrotechnische installaties. Waar nodig verricht je mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden. Je bent voornamelijk werkzaam in de woningbouw en utiliteitsbouw op zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Dit ben jij in een notendop:

• Opleiding (MBO) Elektrotechniek of vergelijkbaar;
• Aantoonbare en relevante werkervaring als elektromonteur in de woningbouw of utiliteitsbouw;
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA of bereid deze te halen;
• In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Persoonskenmerken
• Je bent betrouwbaar en kwaliteitsbewust;
• Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling;
• Je bent bereid tot het volgen van opleidingen/cursussen in de branche.

Dit krijg jij ervoor terug:

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform loonverhoudingsvoorschrift. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Over PUNT personeelsdiensten

De leukste en fijnste baan? Regelen wij! Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of al de nodige jaren hebt gewerkt. Wij zijn er om je te helpen bij die nieuwe uitdaging. We kijken waar je goed in bent en van welk werk je nu echt blij wordt. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de ultieme match voor jou. En daarna? Dan blijven we je gewoon ondersteunen om te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Geen punt. Wij staan klaar.

Is deze vacature helemaal jouw ding?

Aarzel niet en solliciteer direct via de button. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen!