Expeditie medewerker

Ben jij zelfstandig, nauwkeurig en heb je ervaring in de expeditie? Dan ben jij de expeditie medewerker dien wij zoeken!

Voor een opdrachtgever in Brunssum is PUNT personeelsdiensten op zoek naar een expeditie medewerker voor 40 uur per week.

Belangrijkste taken/verantwoordelijkheden in de functie

In de functie van expeditie medewerker ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van in- en uitgaande goederen.

Bij ontvangst van de artikelen assisteer je als expeditie medewerker bij het lossen van de vrachtwagen en teken je voor ontvangst de afleverbon af na controle op correcte en volledige levering. Bij afwijking van het product maak je hiervan een aantekening en een foto. Na eventueel aanbrengen van een klantcode worden de goederen naar de betreffende productie afdeling gebracht. De verpakkingen van de ontvangen artikelen sla je op voor hergebruik.

Voor verzenden van goederen ontvang je een ‘fysieke’ order van de voorman van expeditie. Na controle van de te verzenden artikelen, worden deze ingepakt. Op de verpakking worden de klantgegevens genoteerd. Hierna assisteer je als expeditie medewerker bij het laden van de vrachtwagen en zorg je ervoor dat de leveringsdocumenten worden afgetekend.

Dit ben jij in een notendop:

  • Je beschikt over technisch inzicht middels een relevante opleiding of ervaring;
  • Je hebt affiniteit met administratieve werkzaamheden;
  • Je bent klantgericht;
  • Je werkt secuur en kan zelfstandig werken;
  • Daarnaast ben je flexibel ingesteld.

Dit krijg je ervoor terug:

  • Voor kleding (trui, broek en jas) wordt gezorgd;
  • Een salaris tussen de € 2.387 en € 2.916 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een uitdagende baan in dagdienst;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon- en werkverkeer.

Over PUNT personeelsdiensten

De leukste en fijnste baan? Regelen wij! Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of al de nodige jaren hebt gewerkt. Wij zijn er om je te helpen bij die nieuwe uitdaging. We kijken waar je goed in bent en van welk werk je nu echt blij wordt. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de ultieme match voor jou. En daarna? Dan blijven we je gewoon ondersteunen om te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Geen punt. Wij staan klaar.

Is deze vacature helemaal jouw ding?

Aarzel niet en solliciteer direct via de button. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen!