Consultant in de Uitzendbranche

Jij bent proactief, een winnaar, sociaal, weet anderen te enthousiasmeren en herkent het direct wanneer een kans zich voordoet en je een talent voor je hebt zitten. Kortom jij bent dé intercedent / consultant die ons team komt versterken in de uitzendbranche voor 32-40 uur per week op ons kantoor in Heerlen!

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Als intercedent / consultant ben je (samen met je collega’s) verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe opdrachtgevers, het beheren en verder uitbouwen van bestaande klanten/relaties én het gehele recruitmentproces.

Denk hierbij onder andere aan het schrijven van vacatureteksten, (online) publiceren van vacatures, actief zoeken naar kandidaten via verschillende kanalen, het benaderen en telefonisch interviewen van kandidaten en intakegesprekken plannen en voeren op kantoor. Je presenteert geschikte kandidaten in onze huisstijl bij (potentiële) opdrachtgevers en kunt de opdrachtgever op een correcte en professionele wijze adviseren, overtuigen en ontzorgen.

Na het realiseren van de plaatsing onderhoud je proactief het contact met zowel de uitzend- en/of detacheringskracht als ook met de opdrachtgever. Periodiek verricht je een projectbezoek, voer je evaluatiegesprekken en begeleid je de medewerker op termijn naar een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Je weet beide partijen te binden en te boeien, werkt actief aan een lange termijn relatie.

Iedere dag ben je dus bezig met het verwerven en invullen van vacatures én het onderhouden van relaties met kandidaten, uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Het betreft een combinatiefunctie binnen- en buitendienst, afhankelijk van ervaring en interesse. Je bent zichtbaar, klant- en resultaatgericht, kunt snel schakelen en op meerdere gebieden tegelijk en doet er alles aan om doelstellingen die wij als team gezamenlijk bepalen te behalen.

Dit ben jij in een notendop:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je vindt het leuk om te netwerken, bent commercieel en scoort graag;
 • Je kunt goed luisteren en toont oprechte interesse;
 • Je bent proactief, resultaatgericht en kunt snel schakelen.

Dit krijg je ervoor terug:

 • Uiteraard een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris in lijn met je kennis, kunde en ervaring;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen + ATV dagen;
 • Reiskostenvergoeding van 23 cent per km woon-werkverkeer;
 • Een auto van de zaak behoort (op termijn) tot de mogelijkheden;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Leuke collega’s, een jong en dynamisch team.

Maar nog veel belangrijker, wij bieden je een informele en prettige werkomgeving, volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen, vrijheid en ondernemerschap én je bepaalt zelf mede je verdienmodel. In deze dynamische branche is geen werkdag hetzelfde. Wij zijn ambitieus, informeel, professioneel en stellen doelen die we als team realiseren. Punt!

Is deze vacature helemaal jouw ding?

Aarzel niet en solliciteer direct via de button of bel/mail ons gewoon. Heb je nog vragen? Schroom niet en contacteer ons vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar via 045 511 85 11 (Judith Verhoeven, [email protected]) of

06 23 97 60 21 (Loek Consten, [email protected]).