Loek blikt terug én vooruit

De verhuizing naar een grotere en meer centrale kantoorlocatie, de uitbreiding van het team en de groei in dienstverlening bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers – 2021 was een mooi jubileumjaar voor PUNT personeelsdiensten. Loek blikt nog eens terug en kijkt ook vooruit. Wat waren de hoogtepunten en wat zijn de ambities?

Groei op alle vlakken
,,Ik had vijf jaar geleden niet gedacht dat we met een krachtig team in een kantoor op een mooie centrale locatie in Heerlen zouden zitten. En dan ook nog eens een team dat we hebben uitgebreid met de komst van twee medewerkers. We zijn gegroeid op alle vlakken. Zo hebben we veel nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen in nieuwe branches, waarbij we naast ons specialisme in technische, logistieke en productie gerelateerde functies ook management- en kantoorfuncties hebben mogen invullen. Al met al, was ons jubileumjaar een heel mooi jaar om op terug te kijken. Met als kleine kers op de taart een leuk teamuitje in Gent!’’, vertelt Loek.

Midden in de uitdagende arbeidsmarkt 
Dat de arbeidsmarkt een grote krapte kent op dit moment, hoeven we niet meer uit te leggen. De ambitie van Loek is dan ook om mensen nóg meer aan PUNT te verbinden. ,,De kracht van PUNT zit in het persoonlijke stuk. Wij zijn er voor onze opdrachtgever, maar des te meer nog voor de uitzendkracht. Ons doel is om binnen de schaarste van de markt de beste kandidaat te vinden en deze op termijn een vast dienstverband te bieden bij onze opdrachtgever. Hier zijn we een betrouwbare partner in en ik vind het fantastisch dat wij regionaal een schakel hierin vervullen. We gaan ons daarnaast ook steeds meer richten op detachering en werving & selectie. We willen de beste vakmensen van alle niveaus aan ons verbinden op de lange termijn en vooral onze opdrachtgevers volledig ontzorgen bij het invullen van hun vacature op iedere gewenste manier. 

Verder groeien in eigen mensen, opdrachtgevers én andere branches, zonder de persoonlijke en betrouwbare identiteit te verliezen. Dat is het doel van Loek dit jaar. ,,Ik heb ontzettend veel energie om dit samen met al onze mensen voor elkaar te krijgen!’’

Verlate nieuwjaarsgroet 
Het is inmiddels eind januari, maar dat hindert Loek niet om te eindigen met een kleine nieuwjaarsgroet: ,,Heel cliché, maar blijf vooral gezond en ga voor je eigen geluk. Durf te gaan voor werkplezier in plaats van jaren uitzitten tot je pensioen en vastzitten aan je contract. Spreid je vleugels op de arbeidsmarkt als de tijd hier rijp voor is volgens jou. Wij helpen je hier enorm graag bij. Al is het maar om je nieuwe inzichten te geven in een open gesprek met een kopje koffie. Het gaat ons niet alleen om het invullen van vacatures, maar ook om het creëren van bewustwording in persoonlijke kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Als we kandidaten kunnen helpen bij het vinden van die gave baan en bedrijven kunnen ondersteunen bij de zoektocht naar de best passende kandidaat voor de vacature, dan zijn wij gigantisch tevreden. Op naar een jaar vol bevlogenheid en werkplezier!’’

En wie weet, tot snel!

Loek Consten.