Loyale mensen in jouw organisatie: Hoe PUNT hierbij helpt

Opdrachtgevers PUNT personeelsdiensten

In een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds competitiever wordt en werkgevers zich inspannen om het juiste talent aan te trekken, wordt het vinden van échte en loyale mensen steeds belangrijker. Je wil namelijk een medewerker die niet alleen over de vereiste vaardigheden beschikt, maar ook een oprechte betrokkenheid en betrouwbaarheid toont bij de missie en waarden van jouw bedrijf. Het vinden van deze waardevolle persoon kan nog wel eens een uitdaging zijn. Wij helpen hierbij met onze aanpak en visie. 

De werkgever kennen
Willen we de meest geschikte kandidaat voor die functie vinden, dan moeten we jouw bedrijf kennen. Dit gaat verder dan alleen kennis van de dienstverlening en het functieprofiel. We zetten pas stappen in het zoek- en selectieproces wanneer we precies weten waar jouw bedrijf voor staat. Denk hierbij aan de cultuur, de kernwaarden en de teamdynamiek op de werkvloer. Alleen met deze essentiële kennis kunnen wij op zoek naar kandidaten die écht passen bij zowel de functie als jouw organisatie.

Op de juiste mindset focussen
Onze prioriteit is het vinden van de kandidaat die niet alleen de benodigde vaardigheden en kennis heeft, maar ook beschikt over de juiste mindset, motivatie en loyaliteit. In samenwerking met jou identificeren we welke persoonlijke eigenschappen belangrijk zijn om effectief te functioneren binnen het team. Daarbij kijken we ook graag buiten de lijntjes. Als een kandidaat niet alle vereiste diploma’s heeft maar wel een sterke wil om te leren, kan deze toch zeer geschikt zijn voor de functie.

De match maken
Met behulp van diverse kennismakingsgesprekken en evaluaties door onze toegewijde recruitment professionals streven wij ernaar om de perfecte match tussen werkgever en werknemer te creëren. Dankzij onze ervaring, ruime kennis en doortastende aanpak zorgen we ervoor dat dit proces soepel verloopt, zonder te veel oponthoud en poespas. We begrijpen namelijk dat jij op zoek bent naar een geschikte medewerker die jou verder helpt, terwijl de medewerker zelf ook graag aan de slag wil met een nieuwe baan. Daarom hanteren we een directe en praktische benadering, waarbij to-the-point en hands-on handelen essentieel zijn.

Ben jij momenteel hard op zoek naar loyale medewerkers? Wij helpen je graag verder, zodat we samen kansen creëren in deze krappe arbeidsmarkt. Neem contact met ons op, dan bespreken we jouw vraagstuk met een kop koffie!