Magazijnbeheerder

Voor een metaalbedrijf in Maastricht zoeken wij een magazijnbeheerder voor 38 uur per week.

Als magazijnbeheerder heb jij alles wat zich in en om het magazijn heen beweegt in de gaten! Jij ziet je collega’s als klanten die jij mag bevoorraden met de producten vanuit jouw ‘winkel’. Alle producten die binnenkomen of weggaan komen langs jou en jij hebt de gewoonte om alles vast te (willen) leggen in de systemen die hiervoor gebruikt worden. Je herkent het grotere plaatje en snapt dat een foutloos voorraadbeheer bijdraagt aan een feilloos productieproces.

Dit zijn jouw taken tijdens een werkdag:

Jij bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het op orde hebben van de voorraad. Je controleert de aantallen, checkt of alles in het systeem is ingeboekt en weet precies wat er aanwezig is in het magazijn.

Het picken van orders doe je vlot en op tijd om de chauffeur ’s ochtends vroeg snel te kunnen laden en op weg te sturen. Het bevoorraden van de productie is je tweede belangrijke taak: Zij moeten op tijd de materialen hebben om door te kunnen werken. Ook de afvoer van gemaakte producten is belangrijk! Dit houdt de werkvloer netjes en overzichtelijk. Doordat onze opdrachtgever complexe producten maken, zijn er soms meerdere onderdelen nodig voor één eindproduct: Jij hebt het overzicht en weet dit op tijd aan te leveren bij de lasrobots.

De derde belangrijke taak is natuurlijk het laden en lossen van de externe chauffeurs. Je bent voor hen het gezicht van het bedrijf en helpt ze vlot en vriendelijk!

Dit ben jij in een notendop:

Je beschikt (bij voorkeur) over een hef- / reachtruckcertificaat. Verder is het een beetje ouderwets om afgeronde opleidingen of diploma’s te vragen. De opdrachtgever wil je de kans geven om je interesse te tonen, je leergierig op te stellen en deze functie te willen leren! Jouw persoonlijkheid en houding zijn hierin dan ook erg belangrijk!

Dit krijg jij ervoor terug:

  • Een fijne werkplek, met een goede sfeer met fijne collega’s;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris (€ 2.800 – € 3.200 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
  • Twee keer per jaar een gezellig bedrijfsfeest;
  • Veel vrijheid in het doen van je werk.

Over PUNT personeelsdiensten

De leukste en fijnste baan? Regelen wij! Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of al de nodige jaren hebt gewerkt. Wij zijn er om je te helpen bij die nieuwe uitdaging. We kijken waar je goed in bent en van welk werk je nu echt blij wordt. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de ultieme match voor jou. En daarna? Dan blijven we je gewoon ondersteunen om te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Geen punt. Wij staan klaar!

Is deze vacature helemaal jouw ding?

Aarzel niet en solliciteer direct via de button. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen!