Magazijnmedewerker Technische Dienst

Ben je een teamspeler en werk je nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Sittard zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker technische dienst voor 40 uur per week.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met jouw collega’s aan voorraadbeheer en zorgt voor inname en uitgifte van goederen in het magazijn. Dit bestaat onder andere uit onderdelen van machines in alle soorten en maten. Het belang van een goed functionerend, soepel en adequaat magazijnproces is van groot belang zodat monteurs in de werkplaats tijdig van de benodigde onderdelen worden voorzien. Enkele taken en verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken zijn het aannemen van ontvangen goederen, het contact opnemen met klanten over binnenkomende bestellingen, het uitgeven van goederen via de balie en het verzendklaar maken van pakketten en pallets. Daarnaast wordt meedenken over het verbeteren van interne processen gewaardeerd.

Dit ben jij in een notendop:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau in de richting van logistiek;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een logistiek bedrijf;
  • Je bent in het bezit van VCA basis en heftruckcertificaat of bereid deze te halen;
  • Je voelt je goed bij werken conform voorgeschreven procedures, veiligheidsinstructies en afdelingsafspraken en targets binnen het magazijn;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast enige kennis van de Duitse en Engelse taal in woord.

Dit krijg je ervoor terug:

  • Een goed salaris, afhankelijk van ervaring;
  • Vergoedingen voor overwerkuren;
  • Een baan met een vast dienstverband bij de opdrachtgever, bij goed functioneren.

Over PUNT personeelsdiensten

De leukste en fijnste baan? Regelen wij! Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of al de nodige jaren hebt gewerkt. Wij zijn er om je te helpen bij die nieuwe uitdaging. We kijken waar je goed in bent en van welk werk je nu echt blij wordt. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de ultieme match voor jou. En daarna? Dan blijven we je gewoon ondersteunen om te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Geen punt. Wij staan klaar.

Is deze vacature helemaal jouw ding?

Aarzel niet en solliciteer direct via de knop. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen.