Opdrachtgevers PUNT personeelsdiensten

De afgelopen jaren hebben wij enorme ervaring en kennis opgebouwd in personeelszaken binnen verschillende sectoren. We vullen niet alleen de traditionele vacatures binnen deze branches, we zetten ons ook in om verschillende kantoorfuncties te werven. Kortom, we zijn gespecialiseerd en flexibel in te zetten.

Productie

Van de medische industrie tot automotive: In de productiesector is focus, detail en flexibiliteit belangrijk. In ons personeelsbestand hebben wij de mensen die weten wat kwaliteit is en hier elke dag hard voor willen werken. Daarnaast weten wij met onze aanpak ook de mensen te vinden in de markt die zich willen inzetten voor het produceren van de beste goederen.

Logistiek

Vrachtwagens laden, orders picken, magazijnen op orde houden. In de logistieke wereld staat efficiëntie voorop. Alles moet zo snel én zo effectief mogelijk worden geregeld. Wij snappen dit en selecteren dan ook de vakmensen die hier helemaal in thuis zijn. Dit doen we snel en met resultaat, zodat jouw proces in volle toeren door kan lopen.

Techniek

Van elektromonteur tot lasser, vindt maar eens de professional in deze markt die de verfijnde techniekkneepjes van het vak bezit. Een vakman of -vrouw met ervaring die de juiste diploma’s heeft. Wij zorgen ervoor dat degene bij jou aan de slag gaat. Met ons personeelsbestand, netwerk en frisse recruitmentaanpak weten wij namelijk altijd wel de juiste persoon voor de klus te vinden.

Bouw

Echte ambacht, zoals een schilder en een timmerman, is niet meer zo snel te vinden tegenwoordig. En toch zijn ze heel hard nodig. Wij zetten ons in om die jonge enthousiaste starter of juist die ervaren professional aan het werk te zetten. Zitten ze niet in ons huidige bestand, dan gaan we naar ze op zoek.

Staat jouw sector niet erbij?

Dat we veel ervaring hebben in de beschreven sectoren, betekent niet dat we onze kennis en aanpak niet toepassen in nieuwe omgevingen. Staat jouw sector er dus niet bij, maar zoek je naar hulp bij het vinden van goede werknemers? Neem contact met ons op. Want ook voor jou staan wij klaar om de match te regelen.

Ik kom graag in gesprek!