Kleine opfrisbeurt: Waar kunnen wij jou dit jaar mee helpen?

Punt Personeelsdiensten teamfoto

Ondertussen is iedereen het jaar goed opgestart en wordt weer uitgekeken naar nieuwe plannen. Voor veel organisaties betekent dit het aanpakken van (nieuwe) projecten, het plannen van personeel en het invullen van vacatures. Wij staan ook dit jaar klaar om te helpen met onze diensten én ervaren mensen. Laten we nog eens kort doornemen waar wij jou mee van dienst kunnen zijn! 

Uitzenden: flexibiliteit op maat
Het plannen van personeel kan een complexe taak zijn. Soms heb je te veel werk en te weinig handen, terwijl het andere moment de behoefte aan arbeidskrachten afneemt. Bij PUNT begrijpen we deze dynamiek. Daarom bieden we uitzendkrachten aan die snel en efficiënt kunnen worden ingezet voor tijdelijke klussen, maar ook voor langdurige functies met uitzicht op overname. 

Voordat we van start gaan, stellen we altijd samen een helder plan op met duidelijke afspraken over de samenwerking. Zo kun jij je volledig richten op jouw taken, terwijl wij zorgen voor de juiste match en een vlotte samenwerking.

Werving & selectie: jouw perfecte match
Het vinden van de juiste werknemer voor een vacature kan een tijdrovende en uitdagende klus zijn. Gelukkig zijn wij er om dat proces te stroomlijnen. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en netwerk gaan we actief op zoek naar de perfecte match voor jouw organisatie. We kijken altijd verder dan alleen de harde criteria en zorgen ervoor dat de kandidaat niet alleen qua kwalificaties, maar ook qua persoonlijkheid en betrouwbaarheid perfect bij jouw team past.

Of je dus behoefte hebt aan (flexibele) loyale arbeidskrachten, professionele ondersteuning bij projecten of hulp bij het vinden van de juiste werknemer, wij staan voor je klaar als partner in personeel. Benieuwd wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bespreken we jouw personeelsvraagstuk met een kop koffie.