Productiemedewerker metaal

Heb je affiniteit met metaal, ben je een aanpakker en kun je probleemoplossend denken? Dan ben jij degene die we zoeken!

Voor een opdrachtgever in Maastricht is PUNT personeelsdiensten op zoek naar een productiemedewerker metaal.

Dit zijn jouw taken tijdens een werkdag:

In de functie productiemedewerker metaal ben je verantwoordelijk voor het instellen (excl. programmeren) van bewerkingsprogramma’s op diverse bewerkingsmachines (draaibank, freesbank, boor, buizen, lasrobot, enz.). Daarbij hoort het opleggen, uithalen, afwerken, controleren en bundelen van de producten. Je voert restmaterialen af, houdt de werkomgeving schoon en verzorgt de tijdige aanwezige van producten om productie te kunnen draaien. De werkzaamheden kunnen op diverse afdelingen in de werkplaats plaatsvinden (voorbewerking, verspaning, kanten, buizen, lassen). Afhankelijk van je kennis en opleidingsniveau ben je breder inzetbaar op alle afdelingen. In eerste instantie begin je aan één productielijn en ben je verantwoordelijk voor één machine.

Dit ben jij in een notendop:

  • Je hebt aantoonbare en relevante basiswerkervaring in een (soort)gelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met metaal;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband je taken uitvoeren.

Dit krijg jij ervoor terug:

  • Salaris tussen € 2.058,- en € 2.264,- bruto per maand afhankelijk van ervaring;
  • Dagdienst (38 uur per week);
  • Werkweek van maandag t/m vrijdag;
  • Functie voor langere tijd / mogelijkheden voor vast.

Over PUNT personeelsdiensten

De leukste en fijnste baan? Regelen wij! Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of al de nodige jaren hebt gewerkt. Wij zijn er om je te helpen bij die nieuwe uitdaging. We kijken waar je goed in bent en van welk werk je nu echt blij wordt. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de ultieme match voor jou. En daarna? Dan blijven we je gewoon ondersteunen om te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Geen punt. Wij staan klaar!

Is deze vacature helemaal jouw ding?

Aarzel niet en solliciteer direct via de button. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen!