Sales Consultant (interne vacature)

Ben jij toe aan de volgende of nieuwe stap in jouw carrière? Wil jij verantwoordelijk zijn voor jouw eigen succes en voel je je helemaal thuis in de recruitmentbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In de functie van sales consultant bij PUNT ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen protfolio binnen sectoren waarin jij je thuis voelt.

Zo houdt jij je bezig met zowel het vinden van nieuwe klanten als het werven van geschikte kandidaten voor jouw klanten.  

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces. Te weten: het actief benaderen van kandidaten, aantrekkelijke vacatureteksten schrijven, zoeken van geschikte kandidaten via verschillende kanalen en intakegesprekken plannen en voeren.

Daarnaast houd jij je dagelijks bezig met het acquireren van prospects en het uitbreiden van jouw portfolio en adviseren jij jouw klanten op gebied van personeel en recruitmentvraagstukken.

Dit ben jij in een notendop:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je vindt het leuk om te netwerken en heb reeds een netwerk opgebouwd;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt goed luisteren en toont oprechte interesse;
  • Je bent proactief en resultaatgericht.

Dit krijg jij ervoor terug:

Maar nog veel belangrijker nog, we bieden je een informele prettige werkomgeving, volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen, vrijheid en ondernemerschap in een uitdagende werkweek.

We zijn ambitieus, professioneel en stellen doelen die we als team realiseren. Punt uit.

Is deze vacature helemaal jouw ding?

Aarzel niet en solliciteer direct via de knop. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen tel: 045-5118511 of mailen [email protected]