Sander is vijf jaar bij PUNT!

PUNT viert feest! Onze Sander is namelijk vijf jaar in dienst. Nadat hij zijn studie Facility Management had afgerond en in gesprek raakte met Loek, ging het balletje rollen. De klik was er meteen en Sander startte als recruiter bij PUNT. Vijf jaar later is hij uitgegroeid tot consultant en heeft hij als belangrijk teamlid het bedrijf mee zien groeien. Wij gingen met Sander in gesprek:


Van recruiter naar consultant
Toen hij pas was afgestudeerd, had Sander niet verwacht dat hij in de uitzendbranche terecht zou komen. ,,Maar toen ik samenzat met Loek, klikte het direct en zag ik het helemaal zitten. Recruitment is vervolgens een goed leerproces voor mij geweest, waarna ik ben gegroeid tot consultant. Het is heel gaaf om verantwoordelijk te zijn voor het volledige proces, van het zoeken naar kandidaten tot het beheren van relaties.’’ 


Elke dag is weer anders
Wat Sander het leukste vindt aan zijn werk? Dat is toch echt de diversiteit, ,,Er gebeuren altijd wel weer andere dingen. Het ene uur zit je samen met een uitzendkracht en het volgende uur rijd je naar een opdrachtgever. Als je een dag wilt plannen, loopt het sowieso altijd anders en dat is ontzettend leuk.’’ Daarnaast geeft het maken van die perfecte match Sander veel voldoening: ,,Wanneer jij een uitzendkracht koppelt aan een werkgever en degene hier uiteindelijk een vaste aanstelling krijgt, maakt dit je natuurlijk super trots.’’


Op z’n plek
Als een van de eerste medewerkers heeft Sander het bedrijf vanaf start zien groeien. ,,Ik ben blij dat ik onderdeel ben geweest van de groei van PUNT en samen met alle mensen wil ik komende tijd deze groei graag doorzetten. Ik ben trots op wat we hebben bereikt en blij dat ik hier werk. Ik zit goed op mijn plek hier!’’ Loek, eigenaar van PUNT, is trots op Sander: ,,Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van ons bedrijf. We zijn blij dat hij bij ons werkt en hopen nog vele jaren ons samen in te zetten voor werkzoekenden, medewerkers en werkgevers. We hebben samen nog veel plannen.’’ 


Gefeliciteerd Sander met je vijfjarig werkjubileum. Op naar de komende jaren!