Technisch magazijnmedewerker

Voor een opdrachtgever in Kerkrade zijn we op zoek naar een technisch magazijnmedewerker voor 40 uur per week.

In de functie van (technisch) magazijnmedewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor de uitgifte van materialen, materieel en gereedschappen. Je verricht bestellingen, verwerkt orders, hebt contact met leveranciers en bewaakt levertijden en voorraden. Uiteraard ben je niet te beroerd om te ondersteunen bij het laden en lossen en zorg je er ook voor dat collega’s op projecten goed vooruit kunnen. Tenslotte draag je zorg voor reparatie van gereedschappen en kleine machines, een correcte administratie en beheer je magazijn en terrein in z’n volledigheid.

Dit ben jij in een notendop:
• Je beschikt over een geldig hef- / reachtruckcertificaat;
• Je hebt ruime ervaring op de reachtruck;
• Je hebt affiniteit met autotechniek, elektrotechniek en/of installatietechniek;
• Je bent proactief, communicatief vaardig en zelfstandig;
• Je bent klantgericht en streeft naar een hoge kwalitatieve dienstverlening;
• Je bent bereid tot het volgen van aanvullende opleidingen/cursussen;
• Je bent in bezit van rijbewijs B(E).

Dit krijg je ervoor terug:
Voor deze functie wordt een arbeidsovereenkomst door onze opdrachtgever aangeboden met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is de opdrachtgever bereid om te investeren in training en opleiding, welke ten goede komen voor de uitvoering van de functie.

Over PUNT personeelsdiensten

De leukste en fijnste baan? Regelen wij! Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of al de nodige jaren hebt gewerkt. Wij zijn er om je te helpen bij die nieuwe uitdaging. We kijken waar je goed in bent en van welk werk je nu echt blij wordt. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de ultieme match voor jou. En daarna? Dan blijven we je gewoon ondersteunen om te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Geen punt. Wij staan klaar.

Is deze vacature helemaal jouw ding?

Aarzel niet en solliciteer direct via de button. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen!