Uitzenden

uitzenden

Flexibele personeelsoplossingen:
van uitzenden tot vast dienstverband

Personeelsplanning is lastig. Dat weten wij maar al te goed. Het ene moment komt er onverwacht enorm veel werk op je af en heb je handen te kort. Vindt dan maar eens snel en op tijd de werknemer die de klus klaart. Het andere moment is de piek voorbij en zijn de rollen omgedraaid. Welke werkzaamheden gaat jouw nieuwe werknemer uitvoeren?

Laten we samen inspelen op die snelle veranderingen door te werken op uitzendbasis. Wij hebben de vakmensen in huis, jij de leuke klussen en open werkplekken. Van tevoren stellen we een plan op, waarin we het tarief, aantal werkuren per week en de duur van de werkzaamheden vastleggen.

We selecteren vervolgens de beste man of vrouw voor het werk en zorgen dat deze zo snel mogelijk aan de slag gaat. Zo krijg jij in en mum van tijd jouw klussen geklaard en ontzorgen wij jou op personeelsgebied. We denken namelijk niet alleen met jou mee, we staan uiteraard ook klaar voor de uitzendkracht.

Bevalt de samenwerking zo goed en ben je tevreden met onze talentvolle professional? Dan regelen we samen de overstap van uitzenden naar een vast dienstverband bij jou in de organisatie.

Wil je sparren over jouw personeelssituatie? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Uitzenden