Van uitzendkracht naar vaste aanstelling: Zo regelen wij dat

Bouw vacatures

Wij willen het beste voor onze uitzendkracht. Daarom zorgen we dat we telkens zo goed mogelijk in zijn of haar behoefte voorzien. Houd degene van diversiteit en wilt hij of zij in zoveel mogelijk omgevingen ervaring op doen? Dan voorzien wij in de leukste werkplekken, van techniek tot logistiek. Wilt degene juist structuur en het liefste een baan voor de lange termijn? Dan gaan we samen op zoek naar de werkgever die dit kan waarmaken. Hoe wij als partij betrokken zijn tijdens het traject van uitzendkracht naar de vaste aanstelling? Wij vertellen het je!


De perfecte match tussen uitzendkracht en organisatie
Het start allemaal bij het vinden van de juiste match. Een lange-termijnrelatie kan pas ontstaan, als een werknemer perfect past binnen de functie, in het team en bij de cultuur van de organisatie. 

Wij kennen onze opdrachtgevers én onze mensen. Wanneer een werkgever op zoek is naar een uitzendkracht of andersom, weten wij hierdoor vaak binnen ons netwerk al een koppeling maken. Zo niet? Dan weten we naar wie we moeten zoeken. Zo proberen wij de juiste match tot stand te brengen. 


Regelmatig kijkje op de werkvloer
Gaat de uitzendkracht aan de slag in de organisatie? Dan komen wij geregeld langs voor een kop koffie en een praatje, met zowel de uitzendkracht als de werkgever. Dit is niet om te controleren, maar juist om in contact te blijven met beide partijen. Eventuele obstakels kunnen wij zo snel tackelen en samen oplossen. 


Monitoring van de voortgang
Naast onze regelmatige bezoekjes op de werkvloer, monitoren wij de voortgang en ontwikkeling. Dit werkt voor ons beide kanten op. Uiteraard checken we voortdurend of de werkgever tevreden is met de uitzendkracht. Daarnaast houden we eveneens contact met de uitzendkracht. Is hij of zij blij met de baan? Gaat hij of zij met plezier naar het werk? 

Op deze manier bekijken we of de match die we hebben gemaakt ook echt werkt in de praktijk. En uiteraard of er toekomst in zit. 


Zorgen voor een snelle en soepele overname 
Zijn beide partijen blij met elkaar en is het moment aangebroken om de uitzendkracht een vaste aanstelling te bieden binnen de organisatie? Dan zorgen wij dat alles zo snel mogelijk wordt geregeld en dat de overname soepel verloopt. Máár, niet voordat we het gevierd hebben met een PUNT vlaai!

Wil je meer lezen over onze werkwijze? Bekijk dan eens deze blog, waarin we vertellen hoe we de beste kandidaat selecteren voor onze opdrachtgever.