PUNT groeit: Welkom Kelly en Eloy!

Onlangs zijn Kelly en Eloy gestart op ons kantoor in hartje Heerlen. De een versterkt ons team als Sales Consultant, de ander zet zijn skills in als Junior Consultant. Beiden zijn ze al enkele weken vol energie aan het werk, dus het werd hoog tijd voor een klein voorstelrondje:

Van interieurstyliste naar relatiebeheer
Dat Kelly een carrièreswitch heeft gemaakt, kun je wel zeggen: ,,Na 15 jaar als interieurstyliste in een meubelzaak te hebben gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor het ontwerpen en inrichten van kamers, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. En met vier kids dan het liefst eentje waarbij ik weekenden en feestdagen ook eens heerlijk vrij heb!’’, aldus Kelly. 

Na een aantal sollicitatiegesprekken vond Kelly haar plek bij PUNT, wat meteen een goede match bleek te zijn. Ze merkt op: “Het is een totaal andere baan dan wat ik gewend was, van de hele dag door de winkel lopen naar veelal achter een bureau zitten. Gelukkig werk ik met een geweldig team en heb ik leuke collega’s.” 

Kelly kijkt uit naar de komende tijd en heeft veel zin om verder in haar nieuwe functie te groeien. Ze legt uit: “Als Sales Consultant ben ik verantwoordelijk voor zowel recruitment als klantcontact en relatiebeheer. Ik vind alles tot nu toe erg interessant en ben enthousiast om mijn nieuwe rol volledig eigen te maken.”


Fris vanuit de opleiding
Na zijn studie Business Studies met een specialisatie in HRM succesvol te hebben afgerond, raakte Eloy in gesprek met PUNT. Hij vertelt: ,,Eerlijk gezegd had ik niet verwacht hier uiteindelijk terecht te komen, omdat mijn voorgaande stages vooral HR-gericht waren. Maar tijdens het gesprek besefte ik dat PUNT eigenlijk perfect bij me paste, en ik zag het als een uitstekende start voor mijn carrière en het opdoen van ervaring.”

Eloy is al goed geland als Junior Consultant en voert zijn functie met enthousiasme uit. Hij legt uit: “Mijn werk is behoorlijk divers. Ik houd me bezig met het vinden van nieuwe opdrachtgevers, het zoeken naar geschikte kandidaten, en alles daartussenin.” Maar wat Eloy het leukste vindt tot nu toe? ,,Dat is ongetwijfeld het contact met de mensen. Ik vind het ontzettend leuk om gesprekken te voeren met alle kandidaten.’’ 

Eloy kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen als consultant. Hij sluit af met: “Samen met het team hebben we de ambitie om voortdurend de perfecte match te vinden tussen kandidaten en werkgevers.”


Wij zijn blij met deze toppers op ons kantoor!

Of je nu een baan zoekt als werkzoekende of als werkgever op zoek bent naar die ideale nieuwe medewerker, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wellicht krijg je binnenkort de kans om Eloy en Kelly zelf te ontmoeten tijdens een gesprek met een lekkere kop koffie.